Ingyenes belépéssel csak Önön múlik mennyit keres.
Ha nem vásárol akkor is sokat kereshet passzív jövedelemmel
Több munka, több pénz, szabad időbeosztás
Segítsen, hogy segíthessek! Kérem olvassa végig és akkor döntsön!

2009. november 1., vasárnap

Üdvözlöm!!! Örülök, hogy benézett!

Megépítettük legsikeresebb üzleti modellt: a Bárka-shopot.
BÁRKA-SHOP
Nálunk a varrótűtől a dvd-ig mindent megtalálnak az érdeklődők és a vásárlók. A klasszikus szatócsboltok -ahol minden van- mintájára biztosítjuk a tagjaink számára a lehetőséget a fejlődésre!

Kérem lépjen be, nézzen szét és ha tetszik a kínálatunk vásároljon!
http://barka.tk/?aid=10135
Ha dolgozni szeretne legyen a munkatársunk és rövid időn belül akkor is keres ha éppen pihen, vagy elutazott. Partnerprogramunk biztosítja ezt önnek

Partnerprogram a passzív jövedelemért

Miért a passzív jövedelem? Miért a partnerprogram?
Mert ez a partnerprogram kockázat- és befektetésmentes lehetőség, a legkönnyebben elérhető bevételi forrás! A partnerprogram lényege, hogy úgy forgalmazunk terméket, hogy nem kell megvenni és továbbítani a vevőnek. Ezt a munkát a partnerprogram üzemeltetői intézik a partnerprogramban szerepet vállaló tagok helyett!

A bárka partnerprogram egyszerű:
- a partnerprogramban regisztráció
- forgalom
- a partnerprogram jutaléka
A partnerprogramunk a segítségével két problémát kezelhet egyszerre: egy megfizethető beszerzési forrásra tehet szert és ezzel együtt lehetősége van mindenkinek kiegészítő jövedelemhez jutni.
Partnerprogramunk havonta 2000 forint tagdíjjal számol, amit nem kell befizetni!
Ezt az összeget az Ön forgalma fedezi. Ha nem éri el a forgalma ezt a határt, akkor sem kell befizetni!
A partnerprogram keretein belül, az Ön által regisztráltak vásárlásai is ezt az összeget növelik. Abban a pillanatban amikor átlépik ezt a összeghatárt belépésük után megjelenik egy számláló, ami napra készen mutatja a partnerprogramban keletkezett jutalékát! Minden regisztrált vásárlónak lehetősége van a partnerprogramban részt venni, de természetesen nem kötelező. A saját vásárlásait is intézheti, de ezt nem tartjuk passzív jövedelemnek, ettől függetlenül keletkezhet visszatérítés a számláján!

http://barka.tk/?aid=10135


Jövedelem keletkezik minden havonta 10.000 forintot meghaladó vásárlásnál. Passzív jövedelem akkor keletkezik, ha már nem "csak" a saját vásárlásra figyel, hanem minél több emberrel tudja elfogadtatni ezt az interneten elérhető szolgáltatást.
A partnerprogram számokban és szintenként:

Öt regisztráló vásárló esetén a 10.000Ft vásárlás figyelembe vételével.
1.szinten a partnerprogramban 5x10.000F vásárlási értéknél Önnek 2.500Ft passzív jövedelem keletkezett
Ez az összeg már fedezi a 2.000Ft-ot és 500Ft felvehető jutalékot mutat. Önnek nem kellet vásárolni ahhoz, hogy passzív jövedelmet érjen el.
2.szinten a partnerprogramban 25x10.000Ft vásárlási értéknél Önnek 10.000Ft passzív jövedelem keletkezett, amihez még tartozik az 1. szintről +2.500FT. Így összesen már 10.500Ft a felvehető jutalék!
.... az ötödik szinten a partnerprogramban 487.500Ft keletkezik!
http://barka.tk/?aid=10135


A partnerprogramunk nem különböző időszakos akciókra korlátozódik, hanem állandó, már a kis összegű vásárlásoknál is komoly engedményt biztosító beszerzési forrás minden ember számára! A partnerprogramunk alapja, hogy minden vásárló aki eléri a 10.000Ft-os összeget az adott hónapban, már jogosult a további vásárlásaiból 20% kedvezményre miközben partnerprogram ajánlói jogosítvánnyal bír. Az Önök vásárlói nem "csak" egyszerű vásárlók, hanem érdekeltek egy partnerprogrammal passzív jövedelmet biztosító hálózat működésében, mindezt úgy, hogy a hétköznapi vásárlásaikat intézik nálunk.

http://barka.tk/?aid=10135


Sok sikert a partnerprogramhoz, a passzív jövedelem eléréséhez!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése